Homewie is wiea-vgedragscodevacaturecontact
     

nieuws

diensten

online services

nieuwsbrief

 

Accountant Xtra. Uw gids in de veranderlijke financiƫle wereld
De financiƫle en fiscale wereld is ingewikkeld en grillig bovendien. Wetten veranderen met het jaar en steeds zijn er weer nieuwe regels en richtlijnen van invloed op de situatie van uw bedrijf of uzelf.


Deskundig en ervaren

Gelukkig staat u er met Accountant Xtra niet alleen voor. Ons team ondersteunt al decennia lang particulieren en bedrijven in Mijdrecht en omgeving op fiscaal, financieel, administratief en juridisch gebied.


Altijd up-to-date

Sla deze site op onder uw favorieten. Ons Informanagement houdt u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. En u vindt altijd gemakkelijk uw weg naar alle informatie over de mensen, diensten en organisatie van Accountant Xtra. En van de gespecialiseerde bedrijfsonderdelen LoonXtra en FiscaalXtra.


Headlines

23-09-2021
Tarieven en heffingskortingen inkomstenbelasting
De tarieven en heffingskortingen in de inkomstenbelasting veranderen marginaal, met uitzondering van de inkomensafhankelijke combinatiekorting (IACK).
Lees meer »
23-09-2021
Aanpassen eigenwoningregeling in partnerschapssituaties en bij overlijden
In een brief aan de Tweede Kamer heeft de staatssecretaris van Financiën beschreven welke aanpassingen van de eigenwoningregeling bij de
Lees meer »
23-09-2021
Bijtelling emissievrije auto
De verlaagde bijtelling voor emissievrije personenauto’s blijft bestaan. De verlaagde bijtelling bedraagt in 2021 12%. In 2022 bedraagt de
Lees meer »