Homewie is wiea-vgedragscodevacaturecontact
     

nieuws

diensten

online services

nieuwsbrief

 

Accountant Xtra. Uw gids in de veranderlijke financiële wereld
De financiële en fiscale wereld is ingewikkeld en grillig bovendien. Wetten veranderen met het jaar en steeds zijn er weer nieuwe regels en richtlijnen van invloed op de situatie van uw bedrijf of uzelf.


Deskundig en ervaren

Gelukkig staat u er met Accountant Xtra niet alleen voor. Ons team ondersteunt al decennia lang particulieren en bedrijven in Mijdrecht en omgeving op fiscaal, financieel, administratief en juridisch gebied.


Altijd up-to-date

Sla deze site op onder uw favorieten. Ons Informanagement houdt u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. En u vindt altijd gemakkelijk uw weg naar alle informatie over de mensen, diensten en organisatie van Accountant Xtra. En van de gespecialiseerde bedrijfsonderdelen LoonXtra en FiscaalXtra.


Headlines

13-01-2022
Aanpassing Besluit noodmaatregelen coronacrisis
De staatssecretaris van FinanciËn heeft het Besluit (fiscale) noodmaatregelen coronacrisis gewijzigd. Ten opzichte van de vorige versie van het
Lees meer »
13-01-2022
Geen zakelijke reden voor aandelenfusie
Bij de vervreemding van aandelen die tot een aanmerkelijk belang behoren moet inkomstenbelasting worden betaald over het daarbij behaalde voordeel.
Lees meer »
13-01-2022
Controle e-mailverkeer werknemer is inbreuk op privacy
Een werknemer heeft recht op bescherming van zijn privacy. Dat recht geldt ook voor e-mailberichten die de werknemer heeft verstuurd vanaf de
Lees meer »